Ekseption Hialuronic ZnPCA mixlab serum

16.500 Ft

Aktív szérum pattanásos és zsíros bőrre, pH=4. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.

További információk

Kisterelés

70 ml

Jellemzők

Kategória: akne, rosacea, tág pórusok, Bőrtípus: zsíros bőr

Összetevők

XS hyaluronsav, 2%, Zn PCA 1%

RÉSZLETES LEÍRÁS

Az Ekseption exkluzív mixlab szérumaiban a természetes aktív összetevők tiszta hialuronsav alapba ágyazódnak, melyeket alkalmazhatunk önmagukba vagy egymással összekeverve, hogy még személyre szabottabb bőrápolási rendszert alkothassunk. Ez a pattanások elleni aktív szérum a zsíros bőr tüneteinek csökkentésére szolgál, melyben 2%XS-hialuronsav és 1%ZnPCA található. A cink univerzális hatóanyag, elsődlegesen anti-seborrhoeás és antiszeptikus hatású, mivel jelentősen korlátozza a baktériumok szaporodását. Az L-PCA-t fiziológiás vektorként használva optimalizálni képes a cink biológiai hozzáférhetőségét, és szignálmolekulaként serkenti az epidermális sejtek differenciálódását, ezzel megerősítve a bőr gátfunkcióját.

A szérum bármilyen arányban keverhető más mixlab szérumokkal a hatás fokozásáért. Hozzáadható (2 adag) a hialuronsavas maszkhoz is. Használata: Naponta kétszer alkalmazza a tiszta bőrre. Felszívódás után vigyen fel megfelelő krémet. Reggel fényvédő használata javasolt.. Illat: Ceylon tea és citrom. Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel.