Naja Forest Beauty bélflóra helyreállító csomag

35.000 Ft

Bélflóra helyreállító csomag + bélflóra receptfüzet

NAJA FOREST ÉTREND BEÁLLÍTÓ PROGRAM – 2.
Második lépés a könnyű fogyás elérése.

A program három terméket és egy receptfüzetet foglal magában:
Naja Forest Beauty Drink, Naja Forest Beauty Shake, Naja Forest Beauty Women, Egészséges vegán receptek könyve – diéta 2

További információk

Kiszerelés

Beauty Shake 600gr, Beauty Drink 150ml, Beauty Woman Drink 50ml

Jellemzők

Kategória: Étrend Beállító Program

RÉSZLETES LEÍRÁS

A 3 Naja Forest termék együttes hatása:

 • Prebiotikus hatás-bélflóra megfelelő egyensúlyának kialakítása: Shake, Cordyceps sinensi
 •  Poliszacharid tartalmának köszönhetően
 •  Zsírmegkötő
 •  Étvágycsökkentő
 •  Hormonális egyensúly
 •  Szénhidrátmegkötő
 •  Enzimtermelő hatás
 •  Kalóriakontroll: előírt diétával

 

Naja Forest bélflóra helyreállító csomag:

Második lépés a könnyű fogyás elérése.

Az elhízás okát a bélrendszerben kell keresni. A szénhidrát- es   zsír- anyagcsere itt játszódik le. A testsúlyunk és egészségünk is attól függ, hogy milyen a bélflóránk összetétele.
A mikrobiom működése és a bélrendszer megfelelő állapota a súlyvesztés kulcsa. Tegyük rendbe bélflóránkat!

Bélflóránk hasznos baktériumai szerepet játszanak az emésztési és anyagcsere folyamatok ban, ráadásul a vércukorszintet is szabályozzák.

A bélrendszerben nemcsak hasznos, de kártékony baktériumok is találhatóak, és ezek mennyiségének kiegyensúlyozatlansága, vagyis diszbiozisa akadályozhatja a fogyást, hiszen míg egyes baktériumok támogatják, mások gátolják a súlyvesztés folyamatát. (Ez különösen érvényes olyan esetekben mikor számtalan sikertelen diétán vagyunk túl, mégsem történt jelentős változás testsúlyunkban, Ilyenkor érdemes vizsgálni az anyagcserét, pajzsmirigy és hormon rendszer működését, valamint a paraziták jelenlétét a szervezetben). Elhízott egereken és embereken kimutatták, hogy bélflórájuk olyan törzseket tartalmaz, amelyek több energiát vonnak ki a táplálékból, mint a sovány egerek és emberek bélflórája.

A Probiotikus baktériumok segítségével az elhízásért felelő zsírok ellen is felvehetjük a harcot. Az egészséges bél baktériumok tehát mérséklik az elfogyasztott ételek ből felszívódó kalória mennyiségét, gátolják a zsírok lerakódását, valamint megszüntetik az éhség érzetet.

A legfrissebb tudományos kutatások azt mutatják, hogy a testünkben élő komplex microflora összetétele alapvetően meghatározza az anyagcserénket és szabályozza a testsúlyunkat. A két legnagyobb baktérium csoport ami a bélbaktériumok 90 százalékát alkotja:

 • Firmicutes: „Kövér” baktériumok nak köszönhetően alakulnak ki a zsírpárnák! Bizonyos firmicutest baktériumok endotoxinokat is termelnek, ezek az Endotoxinok felelősek a krónikus gyulladások és anyagcsere betegségek kialakulásáért.
 • Bacteroidetes: egészség teremtő baktériumok

Kettejük aránya az F / B arány, amit az elhízás biomarkerének tekintünk.

A két csoport aránya határozza meg az egészségi állapotunkat. Amikor a frmicutes aránya nagyobb, mint a bakteriodetes aránya, akkor nagyobb az esélye a káros elhízásnak, betegségek kialakulásának.

  Nagyobb arányú firmicutes baktériumok hatására endotoxinok szabadulnak fel, és többekközött ezek a méreganyagok a felelősek a gyulladások, az elhízás, Inzulinrezisztencia, cukorbetegség, autóimon betegségek & szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásáért.

Mit várhatunk a mikrobiom egyensúlyáttól?

Egészségünk attól függ, hogy bélflóránk mennyire egészséges és sokszínű. Ahogy változik bélflóránk összetétele, úgy változnak étkezési szokásaink is, pl.: nem kívánjuk az édességét. A bennünk élő, aktuálisan domináns baktériumtörzsek rendelik a táplálékot.

A mikrobiom egyensúlyát béltisztítással, megfelelő mennyiségű rost bevitellel pro és prebiotikumokkal tudjuk elérni.

 1. Naja Forest Beauty Shake rost tartalma ki tisztítja a bélrendszert, a benne lévő Probiotikus törzsek segítenek visszaépíteni a bélflórát. A rost tartalma megköti a patogén baktériumokat.
 2. Naja Forest Beauty Womenben levő Cordiceps sinensis poliszacharid tartalma prebiotikumkent működik.
 3. Naja Forest Beauty Drink Collagen tartalma be foltozza a bélrendszer sérüléseit, ezáltal megszünteti a szivárgó bél tüneteit, és lehetővé teszi a hatóanyagok jobb felszívódását.

Elősegíti a bél egészségét-kollagén hatása az emésztésre. A kollagén nélkülözhetetlen az egészséges bélhez.Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy a kollagén Peptidek javíthatják a bélfal szerkezetét, megvédik az épségét, az esetleges sérüléseket kijavítják.

Ez miért fontos?

A bélfal segíti a tápanyagok, a víz és vitaminok, ásványi anyagok felszívódását, és megakadályozza a káros mikroorganizmusok bejutását a szervezetbe. Amikor ez a gát meghibásodik, különböző bélrendszeri betegséget fordulhatnak elő, beleértve a gyulladásos bélbetegségek, a bél áteresztő szindrómát, vagy másnéven, a szivárgó bél betegséget, a hasmenést, és az ételIntolerancia kialakulását: glutén, laktóz, hisztamin intolerancia. A kollagén ezt a gátat szorosabban zárja le, ezért segíthet megelőzni a szivárgó bél kialakulását. Elősegítheti a vitaminok és ásványi anyagok hatékony a felszívódását és ezáltal a fogyást. A B szövetekben a kollagén hiány a összefüggésbe hozható a krónikus gyulladásSal és a gyulladásos be vér betegséggel. 

 1. Naja Forest Beauty Shakeben levő Süngomba hatoanyagai elősegítik a bélnyálkahártya regeneraciojat.

A prebiotikumok hosszú távú hatásai: anyagcsere gyorsítás, normál vércukor szint, gyulladáscsökkentés, a jótékony bélflóra aktiválása, és az energetikai egyensúly újra kalibralasa.