Naja Forest folyékony liposzómás C-vitamin

5.500 Ft

Erősítse meg immunrendszerét Naja Forest C-vitaminnal!
A liposzómás formulának köszönhetően a C-vitamin 95%-ban hasznosul szervezetünkben. A vékonybélben tökéletesen felszívódik és onnan a teljes hatóanyagtartalom eljut egészen a sejtekig. A táplálékkiegészítőben található még MSM (metil-szulfonil-metán), egy szerves kén vegyület, ami fontos szerepet játszik az antitestek, enzimek, aminosavak előállításában.

További információk

Kiszerelés

150ml

Jellemzők

Kategória: táplálékkiegészítő

Összetevők

C-vitamin (L-aszkorbinsav), Nátrium (L-aszkorbát), Lenmag oljaj, L-arginin, MSM (metil-szulfonil-metán), E-vitamin

RÉSZLETES LEÍRÁS

A C-vitamin erősíti az immunrendszerünket és antioxidánsként hatékonyan védi szervezetünket a káros szabadgyökök ellen, valamin elősegíti egyéb ásványi anyagok felszívódását. A Naja Forest CEMSM úgy lett kifejlesztve, hogy a benne lévő hasznos anyagok fokozzák egymás hatékonyságát.
A liposzómás megoldás azt jelenti, hogy a hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, amelyek membránja nagyon hasonlít a szervezetünkben megtalálható sejtekhez. Ezzel a technológiával a sejtek könnyebben befogadják a beburkolt hatóanyagot. A C-vitamin így a vérkeringésen keresztül közvetlenül jut el a sejtekig.

A készítmény tartalmaz L-arginint, ami segíti a fizikai teljesítőképesség növelését és az izmok gyorsabb regenerálódását. A rendszeres szedésével növelhető az erek oxigén szállító képessége és csökkenthető a vérnyomás. A liposzómás C-vitamin MSM tartalma csökkenti az izületi gyulladást, növeli a rugalmasságot és a kollagén termelést.

Kiknek ajánlott a Naja Forest liposzómás C-vitamin?

  • Aktív fizikai munkát végzőknek
  • Sportolóknak
  • Betegségből lábadozóknak
  • Akik szeretnék elkerülni a fertőzéseket
  • Akik krónikus fáradtságban szenvednek