Ekseption Hyaluronic Peptides Mixlab Serum

23.200 Ft

Aktiv ránccsokkentő szérum pH=4.
A továbbfejlezstett Oxynergy Power Infse szérumok újabb generációja a Hialuronic peptides mixlab serum.

További információk

Kiszerelés

70ml

Összetevők

XS hialuronsav 2% (ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav), ránctalanító lipo-peptidek 5%

RÉSZLETES LEÍRÁS

A ráncok csökkentésére és a kollagén termelés növelésére szolgáló aktív szérum 2% XS-hialuronsavval és 5% lipopeptiddel készült. A Tripeptid-1 az őssejtek szaporodását stimulálja. Az őssejtekből különböző funkcionális sejtek származhatnak, többek között a fibroblasztok is. A Hexapeptid-12 a fibroblaszt által termelt elasztin ismétlődő aminosavszekvenciája, ezért a Hexapeptid-12 pozitív hatást gyakorol az elasztin termelésére. A szérum bármilyen arányban keverhető más mixlab szérumokkal tovább növelve az előnyöket, így a mindenkori igényekhez igazítható, személyre szabható készítményt hozhatunk létre. A hialuronsavas maszkhoz is hozzáadható (2 adag).

Használata: Naponta kétszer alkalmazza a tiszta bőrre. Felszívódás után vigyen fel megfelelő krémet. Reggel fényvédő használatát ajánlunk. Illat: Ceylon tea és citrom.

Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.