Naja Forest ásványi agyag maszk

9.500 Ft

Ezt a bioaktív maszkot kifejezetten az érzékeny bőr számára fejlesztették ki. Az érzékeny bőr jellemzően pirossága irritációval és kellemetlen feszítő érzéssel reagál a különböző külső hatásokra így a bőr gyorsan fáradttá, foltossá és egyenetlenné válik.

A Naja Forest agyag maszk gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, helyreállítja a bőr egyensúlyát, enyhén tisztító érzékeny zsíros bőrre, de minden bőrtípusra ajánlott. Pecsétviasz gomba kivonatot tartalmaz.

További információk

Tömeg 0,180 kg
Kiszerelés

15ml

Jellemzők

Kategória: hidratáló és gyulladáscsökkentő maszk arcápolás, Bőrtipus: érzékeny

Összetevők

Ásványi agyagpor feher, Ásványi agyagpor lila, Desztillált víz, Illatositott viz (Római kalmilla), Illatositott viz (citromfű), Bio Reishi etanol frakció, D-Panthenol, Cosgard, Illoolajok: Citromfű, Bazsalikom, Rozmaring, Sodium hyaluronate, Növényi kollagén

RÉSZLETES LEÍRÁS

Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, helyreállítja a bőr egyensúlyát, enyhén tisztító érzékeny zsíros bőrre, de minden bőrtípusra ajánlott.

Ezt a Naja Forest bioaktív agyag maszkot kifejezetten az érzékeny bőr számára fejlesztették ki. Az érzékeny bőr jellemzően pirossága irritációval és kellemetlen feszítő érzéssel reagál a különböző külső hatásokra így a bőr gyorsan fáradttá, foltossá és egyenetlenné válik.

Alapja a bio Reishi vagy más néven pecsétviasz gomba kivonat, és a hialuronsav hosszantartó és intenzív hidratálást biztosít, továbbá a Romai kamillavíz és a panthenol segít a bőr megnyugtatásában.

Használat: vigyük fel az agyag maszkot a megtisztított arcbőrre ujjkbeggyel. Önmagában, higítás nélkül kell alkalmazni. A szem és a száj környékét hagyjuk ki. Várjuk meg míg a maszk kifehéredik, majd vízzel mossuk le. A nagyobb hatékonyság érdekében használjunk utána Naja Forest szérumot és hidrataló krémet.

100 %_ban vegán és organikus Naja Forest termék.